De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht oktober
/ Categorieën: Keuken Battle

De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht oktober

In de maand oktober, vroegen we de deelnemers van onze Tefal Keuken Battle hun zelfgemaakte herfstsoep te maken. We hebben weer mooie inzendingen mogen ontvangen én uiteraard hebben we een gelukkige winaar gekozen! Lees hieronder de opdracht, prijs en recepten terug én bekijk de top 10 inzendingen inclusief de winnaar. 

Opdracht oktober: maak je eigen herfstsoep! 
De maand oktober staat in het teken van het naseizoen: de herfst komt eraan en de truien komen langzamerhand weer uit de kast tevoorschijn. 

De opdracht
Maak een herfstsoep van jouw favoriete ingrediënten. Ga je voor een romige gebonden soep of toch liever voor een heldere bouillonsoep? Ook met deze opdracht mag je weer lekker los gaan en je creativiteit de vrije loop laten gaan. 

Voorwaarden opdracht: De soep moet uiteraard door jezelf gemaakt zijn. Experimenteer vooral met smaken en ingrediënten, niks is te gek! Deel een foto van jouw zelfgemaakte soep op je Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle en/of via onze Facebookgroep.

Basisrecept: Het basisrecept voor zelfgemaakte boullion 

Inspiratie recepten: Zoete aardappel-kokossoep met pinda's | Noedelsoep met garnalen | Courgettesoep met feta en basillicum 

Prijs:  Maak kans op een Tefal Intuition RVS soeppan (30 cm en incl. deksel) en soeplepel t.w.v. €61,95. Het recept van de winnende foto, publiceren we op www.tefal.nl/recepten onder vermelding van de winnaar. 
1 Consumentenadviesprijs


Top 10 inzendingen

De top 10 september inzendingen via de hashtag op Instagram #tefalkeukenbattle & binnen de Facebookgroep

    

    

    

Winnaar oktober opdracht

🥳 De winnaar van de oktober opdracht is Wim Dhaen met zijn wortel-paprikasoep met gekarameliseerde worteltjes, geroosterde komijnzaadjes en koriander! 🍵🥕 Hij deed mee via de Facebook groep "Tefal Keuken Battle". Wij vonden de foto mooi herfstachtig met alle kleuren én het recept klinkt ontzettend lekker (deze is ook te vinden onder zijn foto in de Facebookgroep). Van harte gefeliciteerd en veel kookplezier met je Tefal soeppan en -lepel! 

Vorige artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht september
Volgende artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht november
Beoordeel dit artikel:
5.0