De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht november
/ Categorieën: Keuken Battle

De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht november

In de maand november, vroegen we de deelnemers van onze Tefal Keuken Battle hun zelfgemaakte stoof te maken. We hebben weer mooie inzendingen mogen ontvangen én uiteraard hebben we een gelukkige winaar gekozen! Lees hieronder de opdracht, prijs en recepten terug én bekijk de top 10 inzendingen inclusief de winnaar. 

Opdracht november: maak je eigen stoof 
De temperatuur daalt verder en het wordt steeds donkerder. Het is weer zover, het is tijd voor stoven! Veel stoofrecepten gaan over van ouder op kind en brengen zo veel herinneringen met zich mee. Maar het is ook erg leuk om ze een eigen twist mee te geven met een bijvoorbeeld een bepaald ingrediënt. 

De opdracht
Maak een klassieke stoof - met eventueel een hippe touch. Ga jij voor een heerlijke langzaam gegaarde hache, een romige visstoof of liever een vegetarische variant met jackfruit?

Voorwaarden opdracht: Het stoofgerecht dient op z’n ouderwets lekker lang gestoofd te zijn (slow cooking). Deel een foto van jouw zelfgemaakte soep op je Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle en/of via onze Facebookgroep.

Basisrecept: Het basisrecept voor een klassieke runderstoof met bier.

Inspiratie recepten: Coq au vin | Rendang van jackfruit | Visstoof met mangosalsa en tortilla's 

Prijs:  Maak kans op een Tefal Trattoria braadpan (28 cm en incl. deksel) t.w.v. €70,95. Het recept van de winnende foto, publiceren we op www.tefal.nl/recepten onder vermelding van de winnaar.  
1 Consumentenadviesprijs


Top 10 inzendingen

De top 10 november inzendingen via de hashtag op Instagram #tefalkeukenbattle & binnen de Facebookgroep

    

    

    

   
 

Winnaar november opdracht

🥳 De winnaar van de november opdracht is Nanda Groote met met haar Ierse stoof 🇨🇮 met suddervlees, selderij, rode ui, knoflook, winter peen, blikje Guinness bier, tomatenpuree, bloem en kruiden. Zij deed mee via de Facebook groep "Tefal Keuken Battle". Wij vonden de klassieke stoof op een leuke herfstachtige manier gepresenteerd én er heerlijk uitzien. Van harte gefeliciteerd en veel kook- en stoofplezier met je Tefal Trattoria braadpan! 

Vorige artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht oktober
Volgende artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht december
Beoordeel dit artikel:
4.7