WATERMELOEN, DAAR WORDT IEDEREEN BLIJ VAN
/ Categorieën: Gezond

WATERMELOEN, DAAR WORDT IEDEREEN BLIJ VAN

De zomer mag dan bijna voorbij zijn, zomerfruit blijven we eten zolang het nog kan. Neem bijvoorbeeld watermeloen, tongstrelend lekker en ook nog eens heel goed voor je huid!

Watermeloen is niet alleen hét ingrediënt voor een frisse salade, een zomerse smoothie of een fijne cocktail, dit fruit zit boordevol voedingsstoffen waar je huid blij van wordt. 96 procent van de vrucht bestaat uit water, maar watermeloen bevat ook het aminozuur citrulline, een stofje dat zorgt dat de bloedcirculatie verbetert en het werkt ook nog eens als een natuurlijke exfoliator. Zo verdwijnen je dode huidcellen als sneeuw voor de zon en krijg je dus een gladdere huid. Ook zit er lycopeen in, een antioxidant die ook in tomaten zit en helderrood van kleur is. Watermeloen is goed is voor elk huidtype, maar in het bijzonder bij roodheid, een droge of schilferige huid. En als je rimpels dreigt te krijgen, is watermeloen ook een goed medicijn.

 

TIP: De watermeloen is makkelijk mee te nemen in de MasterSeal-vershoudbakjes van Tefal. Ze zijn er in alle soorten en maten. Zo blijft je fruit lekker vers en je hoeft je ook geen zorgen te maken dat de boel gaat lekken in je tas, want ze zijn 100% lekvrij. Handig, want zo heb je altijd een gezonde snack bij de hand.

Vorige artikel NIEUWE HOTSPOT IN TOWN
Volgende artikel KOFFIE HYDRATEERT ALS WATER
Beoordeel dit artikel:
5.0

x

Populair

Geen inhoud

Er is een fout opgetreden bij het laden van de inhoud.