VAKANTIE CHECKLIST
/ Categories: Huisraad

VAKANTIE CHECKLIST

MAKKELIJK STAPELEN
Het is vaak een hele klus: borden, bestek en pannen inpakken voor de vakantie. Wat neem je zeker weten mee, en wat kun je beter thuis laten? Pannen nemen vaak veel ruimte bij het inpakken, en stapelen lastig. Maar daar heeft Tefal een goede oplossing voor: de Ingenio pannen. Ze zijn niet alleen super makkelijk in gebruik, bezitten een thermo spot waardoor je precies weet wanneer je pan op temperatuur is, ze stapelen ook nog eens heel makkelijk, omdat de handgrepen los zitten en je ze er dus vanaf kunt halen. Dat pakt lekker in. Zeker weten meenemen dus!

TRAVEL IN STYLE
Investeer voor je vakantie in een Tefal Travel Mug. Deze hippe drinkbeker is gegarandeerd 100% lekvrij waardoor hij makkelijk mee te nemen is in je strandtas. Ook fijn: Hij houdt drinken zeker vier uur warm. Perfect dus voor de reis naar je vakantiebestemming. Én je drinken blijft ook nog eens de hele dag koel, wat weer super fijn is voor op het strand. Verder is de Travel Mug hygiënisch (de dop bestaat uit twee delen die gemakkelijk uit elkaar te halen zijn), te openen met één hand én je kunt er vanaf alle kanten uit drinken: superhandig in de auto. De beker is gelijk een slimme manier om het verspillen van plastic en kartonnen bekers tegen te gaan, want zonder erover na te denken gooien we jaarlijks drie miljard (!) bekers weg. Het kleinste formaat is met een inhoud van 360 ml precies groot genoeg om ‘m te laten vullen bij een pitstop langs de weg.

ON THE GO
Niets is vervelender dan mieren en andere beesten die op eten afkomen wanneer je aan het kamperen bent. Zaak is dan ook om alles goed af te dekken. Neem daarom voldoende bakjes mee om fruit en andere aangebroken etenswaren in op te bergen. Tefal heeft speciale ‘MasterSeal on the go’- vershoudbakjes die fantastisch zijn voor tijdens je vakantie. Ze zorgen er dankzij de speciale seal in de deksel voor dat je eten tot wel twee keer zo lang vers blijft. Ideaal dus om je eten in te bewaren op vakantie. Ook zijn ze 100% lekvrij, zodat je je onderweg in de auto geen zorgen hoeft te maken dat de boel gaat lekken. Wel zo handig.

5 SECOND CHOPPER
Op vakantie heb je niet altijd stroom bij de hand. Wil je toch dat verse fruithapje bereiden onderweg voor je baby, of een lekkere verse guacamole maken tijdens een lekkere picknick bij een bergriviertje? Pak dan sowieso de Tefal-5-seconds-chopper in. Deze magische hakmolen is lekker klein en doet zijn werk super goed. In een letterlijke handomdraai hak je razendsnel groente en fruit klein. Perzik, appel, wortel of komkommer, alles kan erin. In een letterlijke handomdraai bereid je onderweg – zonder stopcontact - een vers fruit of groente-hapje voor je kind en of een lekkere guacamole-dip. De hakmolen wordt namelijk met de hand bediend - en dat maakt deze hakmolen zo geschikt om mee te nemen op vakantie.

 

Previous Article LAST VAN FRUITVLIEGJES? ZO KOM JE ER VANAF…
Next Article ZOMERSE DORSTLESSERS: 3 X ZELF LIMONADE MAKEN
Print
2374 Rate this article:
5.0

Populair