NIEUWE HOTSPOT IN TOWN
/ Categorieën: Smaakmakers

NIEUWE HOTSPOT IN TOWN

Het Vesting Hotel in Naarden is een welkome nieuwe hotspot in Naarden Vesting. Een kleinschalig boetiekhotel waar iedereen zich thuis kan voelen.

Een hele fijne plek waar je heerlijk kunt slapen, lekkere kleine gerechtjes kunt eten en de dag heel goed kunt starten met een lekkere kop koffie.

 

De huiskamer

Deze nieuwe hotspot is gevestigd in het voormalig stadsarchief van Naarden, aan de Raadhuisstraat 1-3. Een prachtig pand op een geweldige plek in het hart van de Vesting. Het hotel telt twaalf kamers, twee suites én een prachtig terras, met uitzicht op de Grote Kerk en het historische Stadhuis.

 

Dagelijkse koffie

Maar deze nieuwe aanwinst is niet alleen een plaatje van een hotel, belangrijk uitgangspunt van de eigenaren is dat het hier laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn. De huiskamer, oftewel de Vesting Lounge, is de hele dag open voor een hapje en een drankje. Overdag drink je hier je dagelijkse koffie, of klap je je laptop even open om te werken, maar ook ouders kunnen hier aan het einde van de middag rustig genieten van een goed glas wijn, terwijl hun kinderen spelen in de geluidsdichte speelkamer. Gaat dat zien!

 

Vesting Hotel

Raadhuisstraat 1

1411 EC Naarden

035-78 52 116

www.vestinghotel.nl

Vorige artikel Sambalkip met ketjap en tijm
Volgende artikel WATERMELOEN, DAAR WORDT IEDEREEN BLIJ VAN
Beoordeel dit artikel:
Geen beoordeling

x

Populair

Geen inhoud

Er is een fout opgetreden bij het laden van de inhoud.