MET DEZE TRUC STRIJK JE SUPERSNEL ALLE KREUKELS UIT JE KLEDING
/ Categorieën: Huisraad

MET DEZE TRUC STRIJK JE SUPERSNEL ALLE KREUKELS UIT JE KLEDING

Last minute party-stress voor Oudejaarsavond? Gelukkig is er een uitstekende truc om supersnel jouw party-jurkje te strijken. Het enige wat je nodig hebt is een kledingstomer, et voilà, de kreukels verdwijnen supersnel uit je kleding!

De draagbare kledingstomer van Tefal is eigenlijk onmisbaar voor iedere fashionista. Stylistes en designers kunnen niet zonder, maar eenmaal thuis geprobeerd, wil jij ook niet meer zonder. Het apparaat is ideaal om jouw little black dress nog even snel bij te werken voordat je naar je Oudejaarsfeestje gaat. Maar de draagbare kledingstomer is ook heel goed te gebruiken voor kleding die lastig te strijken is. Een top apparaat waarmee jij gegarandeerd stijlvol op jouw New Years Party staat.

Zo doe je dat

Hang het kledingstuk wat je wilt strijken op een hanger, pak het vanaf de onderkant vast en trek het zachtjes aan. Glijd met de draagbare kledingstomer langzaam langs de stof. Zo verdwijnen de kreukels binnen no time uit dat leuke jurkje. Bij zwaardere stoffen kun je de stof het beste binnenste buiten keren, zo kan de stoom beter in de stof binnendringen en krijg je een gladder resultaat.

Nog niet in het bezit van zo’n handige kledingstomer?

Prijs: € 69,95

Kopen doe je hier.

Meer slimme strijktips vind je hier.

Vorige artikel ZO BRENG JE JE KEUKEN WEER BACK IN SHAPE
Volgende artikel ZÓ HOUD JE JE SNIJPLANK SCHOON EN GAAT HIJ LANGER MEE…
Beoordeel dit artikel:
4.0

Populair

Geen inhoud

Er is een fout opgetreden bij het laden van de inhoud.