Koffiespot in Amsterdam: Two for Joy coffee roasters
/ Categorieën: Smaakmakers

Koffiespot in Amsterdam: Two for Joy coffee roasters

Je zou nog eens trek in koffie krijgen van al die leuke winkels op de Haarlemmerdijk. Maar goed dat aan het eind van de straat golden oldie Two for Joy op je wacht. 

Je kunt bij Two for Joy al jaren terecht voor de betere latte en cappuccino. De meer avontuurlijk aangelegde koffieleut bestelt een espresso van de biologische huisgebrande MOKUM blend. Of laat je adviseren bij je keuze voor een van de vele soorten filterkoffie. De keuze is reuze met bonen uit verschillende koffielanden: Dominicaanse Republiek, Ethiopië, Guatamala en Brazilië.

 

BREW BAR
Door de handige indeling weet je meteen hoe het werkt: je bestelt en rekent af direct af aan de counter of brew bar waarna je vervolgens neer kunt ploffen op een van de vintage banken. Of je shopt snel weer verder met je Travel Mug vol dampend verse koffie in de hand.

De menukaart bevat niet alleen koffie, ook de taart en boterhammen zijn het proberen waard. En vergeet vooral niet een zak huisgebrande koffiebonen te scoren voor thuis. Two for Joy is elke dag van 9.00 tot 18.00 uur open.

 

Two for Joy
Haarlemmerdijk 182 en Frederiksplein 29
Amsterdam

https://www.facebook.com/twoforjoycoffeeroasters/

Vorige artikel Zo maak je de perfecte smoothie on-the-go
Volgende artikel Zongedroogde tomatenhummus met basilicum
Beoordeel dit artikel:
4.0

x

Populair

Geen inhoud

Er is een fout opgetreden bij het laden van de inhoud.