Heb je even? Dít kun je allemaal bereiden met de Tefal Optigrill Elite
/ Categorieën: Grillinspiratie

Heb je even? Dít kun je allemaal bereiden met de Tefal Optigrill Elite

Dat de Tefal Optigrill Elite vooral geschikt zou zijn voor het bereiden van vlees, is natuurlijk geen gekke gedachte. Maar toch kun je nog zóveel meer met het apparaat. Van groente en vis tot fruit en zelfs zoete snacks: grillmeester Ralph de Kok deelt de lekkerste recepten met je.

Inspiratie
Neem bijvoorbeeld deze restaurantwaardige steak sandwich van gegrilde pompoen, bospaddenstoelen en heerlijke entrecote: hartstikke simpel en snel gemaakt. Of ga voor het stuk vlees dat bij iedereen in de smaak valt: de lekkerste kipsaté vers van de grill. Ben je geen vleeseter? Kies dan voor gegrilde gamba’s of haal het maximale uit je groenten en maak deze lekkere ratatouille met courgette.

Zoveel meer dan een simpele grill
De Tefal Optigrill Elite heeft veel fijne extra’s. Zo krijg je dankzij de twaalf automatische programma’s gegarandeerd de beste grillresultaten. De kooksensor meet de dikte van het ingrediënt en berekent de ideale temperatuur en bereidingstijd, en de gril assistent begeleidt je stap voor stap door het grillproces. Ook handig: door middel van één geluidje geeft het apparaat het gaarheidsniveau aan.

Daarnaast is de grill voorzien van een handmatige stand, zodat je alle ingrediënten kunt bereiden op een zelf gekozen temperatuur. Ja, ook zoete en hartige maaltijden, want met het los te verkrijgen ‘Snacking & Baking’-accessoire kun je zélfs pizza’s, lasagnes, taarten en cakes maken.

Je ziet, de Tefal Optigrill Elite is zoveel meer dan een simpele vleesgrill. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is de fijne recepten zelf uitproberen.

Bekijk ook de kookvideo's van Grillmeester Ralph de Kok waarin hij stap voor stap laat zien hoe je dit gerecht klaarmaakt.

Op zoek naar nóg meer grillinspiratie? Vind de heerlijkste recepten op de grillinspiratiepagina van Tefal. En wil je meer weten over de OptiGrill Elite, neem dan snel een kijkje op tefal.nl/optigrill/elite

Vorige artikel RECEPT: GEGRILDE KIPSATÉ
Volgende artikel GRILLEN IS GEZOND: DIT IS HET VERSCHIL TUSSEN BAKKEN, BRADEN EN GRILLEN
Beoordeel dit artikel:
3.3