De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht mei
/ Categorieën: Keuken Battle

De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht mei

In de maand mei vroegen we de deelnemers van onze Tefal Keuken Battle om chocoladeflikken te maken met hun favoriete topping. We hebben weer mooie inzendingen mogen ontvangen én uiteraard hebben we weer een aantal gelukkige winnaars gekozen! Lees hieronder de opdracht, prijs en recepten terug én bekijk de winnaars van deze maand. 

Opdracht mei: chocoladeflikken voor Moederdag! 

Moeders verdienen het om in het zonnetje te worden gezet tijdens Moederdag. En zelfgemaakt lekkerij mag daarom zeker niet ontbreken. Chocoladeflikken zijn ouderwets lekker, je kunt er goed mee variëren qua smaak en toppings én ze zijn ook nog eens heel makkelijk om te maken.

De opdracht
Maak jouw eigen chocoladeflikken! Ga jij voor noten, spikkels, smarties of een andere lekkere topping? Of misschien zelfs voor een karamel-zeezout of marshmallow variant?

Voorwaarden opdracht
Het moeten chocolade cirkels zijn met een topping naar keuze.  Deel een foto van jouw chocoladeflikken op je Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle en/of via onze Facebookgroep.

Inspiratie recepten: Chocoladeflikken met spikkels | Chocoladeflikken met noten | Chocoladeflikken met smarties

Prijs
Doe mee en maak kans op een Tefal Bakpakket t.w.v. €1001 met daarin een MasterSeal Fresh vershouddoos (3,7L), een Tefal handmixer, een Easy Grip muffinvorm, een bakkwast en een silicone spatel. 
1 Consumentenadviesprijs


TOP 8 INZENDINGEN

   

   

 

DE MAANDWINNAAR:

Gefeliciteerd, Goitske en kids! We vonden jullie chocoladelfikken er heerlijk uitzien, zelf met zelfgemaakte cadeaudoosjes! Wat een werk. We wensen jullie nog veel bakplezier samen!

   

 

 

Vorige artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht april
Volgende artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht juli
Beoordeel dit artikel:
5.0