De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht maart
/ Categorieën: Keuken Battle

De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht maart

In de maand maart vroegen we de deelnemers van onze Tefal Keuken Battle om hun favoriete pannenkoek te maken. We hebben weer mooie inzendingen mogen ontvangen én uiteraard hebben we weer een aantal gelukkige winnaars gekozen! Lees hieronder de opdracht, prijs en recepten terug én bekijk de winnaars van deze maand. 

Opdracht maart: bak jouw favoriete pannenkoek! 
De maand maart staat bij Tefal altijd in het teken van pannenkoeken, want op 19 maart 2021 is het weer zover: nationale pannenkoekdag! Een initiatief van Koopmans en Tefal waarbij waarop kinderen pannenkoeken bakken voor ouderen. Gewoon, omdat onze opa’s en oma’s best wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. En waarmee kan dat nou beter dan met een zelfgebakken pannenkoek?

De opdracht
Maak jouw lekkerste pannenkoek! Ga helemaal los met smaken, toppings, zoet of hartig, bouw een taart… het mag allemaal!

Voorwaarden opdracht
De pannenkoek dient uiteraard door jezelf gebakken te zijn. Deel een foto van jouw zelfgemaakte pannenkoek op je Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle en/of via onze Facebookgroep.

Basisrecept: Het basisrecept voor een perfecte pannenkoek

Inspiratie recepten: Chocolade-banaan pannenkoek | Pannenkoektaart met gele room en frambozen | Wortel-kokos pannenkoek met kaneel en walnoten 

Prijs
Doe mee en maak kans op 1 van de 5 pannenkoek pakketten met daarin een Tefal pannenkoekpan, een pannenkoekmes en bakmixen van Koopmans t.w.v. €37,501.
1 Consumentenadviesprijs


TOP 10 INZENDINGEN

We zouden oorspronkelijk 5 pakketten weggeven, maar er zijn zóveel leuke inzendingen binnengekomen, dat we er graag 10 weggeven. Deze top 10 van deze maand, ontvangen dus allemaal een Pannenkoekpakket! 🥳

    

    

    

 

 

Vorige artikel Dé ultieme keukenhack om je eieren snel te pellen
Volgende artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht april
Beoordeel dit artikel:
5.0