De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht januari
/ Categorieën: Keuken Battle

De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht januari

In de maand januari, vroegen we de deelnemers van onze Tefal Keuken Battle om een smoothie bowl te maken als hét powerontbijt voor de goede voornemens We hebben weer mooie inzendingen mogen ontvangen én uiteraard hebben we een gelukkige winaar gekozen! Lees hieronder de opdracht, prijs en recepten terug én bekijk de top 10 inzendingen inclusief de hoofdwinnaar. 

Opdracht januari: maak jouw favoriete smoothiebowel 
De feestdagen zitten er weer op en bij veel mensen staat ‘gezonder eten’ op hun Goede Voornemens lijstje. Inmiddels kennen we allemaal wel de smoothie; maar was je al bekend met de smoothie bowl? Een ideaal powerontbijt of -lunch, zeker als je momenteel (veel) thuiswerkt. 

De opdracht
Maak een smoothiebowl met minstens 5 ingrediënten. Ga jij voor een variant met pindakaas en banaan, rood fruit met kokosyoghurt of toch liever eentje met groenten zoals spinazie? 

Voorwaarden opdracht: er moeten minimaal 5 ingrediënten inzitten; vermeld deze bij de foto die je plaatst! Deel een foto van jouw zelfgemaakte smoothie bowl op je Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle en/of via onze Facebookgroep.

Basisrecept: voor een goed  gevulde smoothie bowl

Inspiratie recepten: tropische smoothie bowl | smoothie bowl banaan-kokos, frambozen en bessensmoothie bowl met pindakaas, banaan en blauwe bessen 

Prijs:  Doe mee en maak kans op een Tefal Perfectmix+ High Speed blender t.w.v. €135,95 1
1 Consumentenadviesprijs


TOP 10 INZENDINGEN

De top 10 januari 2021 inzendingen via de hashtag op Instagram #tefalkeukenbattle & binnen de Facebookgroep

     

    

    

 

Winnaar januari opdracht

🥳 De winnaar van de januari 2021 opdracht is Hatice met haar tropische smoothie bowl van mango, kiwi, granola, kaneel en pindakaas! We vonden niet alleen de foto (en de kommetjes) prachtig, maar de heerlijke combinatie van het tropische fruit met de kruidige kaneel en smeuïge pindakaas mag zeker niet op je probeer-lijstje ontbreken! Van harte gefeliciteerd en veel kookplezier. 

 

Vorige artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht februari
Volgende artikel Dé ultieme keukenhack om je eieren snel te pellen
Beoordeel dit artikel:
5.0