De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht februari
/ Categorieën: Keuken Battle

De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht februari

In de maand februari vroegen we de deelnemers van onze Tefal Keuken Battle om een variatie op de apfelstrudel te maken. We hebben weer mooie inzendingen mogen ontvangen én uiteraard hebben we een gelukkige winaar gekozen! Lees hieronder de opdracht, prijs en recepten terug én bekijk de winnaar van deze maand. 

Opdracht februari: maak jouw variatie op de apfelstrudel! 
Dit jaar zit een wintersport vakantie er helaas niet in. Een goede reden om daarom de Oostenrijkse lekkernijen naar eigen keuken te halen! Een heerlijke schnitzel, goulashsoep, kaiserschmarrn óf natuurlijk de klassieke apfelstrüdel! 

De opdracht
Maak jouw variatie op de klassieke (apfe)lstrudel. Denk eens aan peer, aardbei of kersen als vervanger voor de appel of ga eens voor een hartige variant met champignons, spinazie of pompoen. 

Voorwaarden opdracht
De strudel moet bestaan uit bladerdeeg met daarin een vulling naar keuze. Deel een foto van jouw zelfgemaakte strudel op je Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle en/of via onze Facebookgroep.

 

Basisrecept: een klassieke apfelstrudel 

Inspiratie recepten: strudel met warme kersen | Hartige strudel met paddenstoelen | Griekse strudel met feta en spinazie 

Prijs
Doe mee en maak kans op een Wintersport pakket met daarin een 5 Second ChopperTravel Mug Easy Twist en een MasterSeal brunchbox t.w.v. €651
1 Consumentenadviesprijs


TOP 3 INZENDINGEN

De top 3 in februari 2021 inzendingen via de hashtag op Instagram #tefalkeukenbattle & binnen de Facebookgroep

Kan een afbeelding zijn van eten en binnen  Kan een afbeelding zijn van toetje en binnen  

Winnaar februari opdracht

🥳 De winnaar van de februari 2021 opdracht is Marianne met haar hartige strudel met kippendijen, spinazie, ei, taugé, bieslook, ui, knoflook en paprik vulling. Van harte gefeliciteerd en heel veel kookplezier! 

Kan een afbeelding zijn van eten en binnen

 

Vorige artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht december
Volgende artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht januari
Beoordeel dit artikel:
Geen beoordeling