De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht december
/ Categorieën: Keuken Battle

De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht december

In de maand december, vroegen we de deelnemers van onze Tefal Keuken Battle om een Kerst cupcake te maken als feestelijk dessert tijdens de feestdagen. We hebben weer mooie inzendingen mogen ontvangen én uiteraard hebben we een gelukkige winaar gekozen! Lees hieronder de opdracht, prijs en recepten terug én bekijk de top 10 inzendingen inclusief de hoofdwinnaar. 

Opdracht december: maak een Kerst cupcake
December: een maand waarin we bijna allemaal de hele maand bezig zijn met Kerstmis en de voorbereidingen, dit jaar nog meer dan normaal. Met de cadeaus, je familie of goede vrienden en de gerechten en hapjes die gegeten zullen worden. Om alvast helemaal in de stemming te komen, is de opdracht van deze maand: een feestelijke Kerst cupcake! 

De opdracht
Creëer een Kerst cupcake, heerlijk als feestelijk dessert na het gourmetten! Ga jij voor een vrolijk rendier, een kerstboom toef of toch die schattige marshmallow sneeuwpop? 

Voorwaarden opdracht: De cupcake dient te bestaan uit een cakeje met daarop een Kerst attribuut. Deel een foto van jouw zelfgemaakte cupcake op je Instagram feed met de hashtag #tefalkeukenbattle en/of via onze Facebookgroep.

Basisrecept: voor vanille cupcakes

Inspiratie recepten: Groene botercrème kerstboom toefjes | Sneeuwpop cupcakes met marshmallows | Rendier cupcakes

Prijs:  Doe mee en maak kans op een Tefal Gourmet, t.w.v. €92,95 1 of één van de 10 Tefal MasterSeal 5-delige set vershoudbakjes t.w.v. €22,951 wanneer je deze maand in de top 10 belandt. 
1 Consumentenadviesprijs


TOP 10 INZENDINGEN

De top 10 december inzendingen via de hashtag op Instagram #tefalkeukenbattle & binnen de Facebookgroep. Zij winnen alle 10 een 5-delige Tefal MasterSeal Fresh vershoudbakjes set! 

    

    

    

Winnaar december opdracht

    

🥳 De winnaar van de december opdracht is Alexandra met met haar Grinch cupcakes! We vonden ze heel origineel bedacht. Zij deed mee via de hashtag #tefalkeukenbattle op Instagram. Van harte gefeliciteerd en veel gourmet plezier met het gourmetstel!

Vorige artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht november
Volgende artikel De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht februari
Beoordeel dit artikel:
5.0