Dé ultieme keukenhack om je eieren snel te pellen
/ Categories: Keukenpraat

Dé ultieme keukenhack om je eieren snel te pellen

Het werkt eigenlijk heel simpel. Je hebt nodig:

Kook de eieren zoals je gewend bent. Zet ondertussen een lekvrij bakje klaar met daarin ijskoud water uit de kraan. Zodra de eieren klaar zijn, laat je ze even schrikken onder de kraan. Vervolgens doe je de eieren in het bakje met water en sluit je deze  af. Schud het bakje zo'n 10 seconden door elkaar. Doe dit niet té hard, want dan kan het eiwit van de eieren kapot gaan. 

Als je klaar bent met schudden, open je het bakje en kun je de schillen binnen enkele seconden geheel verwijderen; soms vallen ze er zelfs vanaf. Bekijk onderstaande video om te zien hoe het werkt! 

In de video: Tefal MasterSeal Fresh vershoudbakje
Dankzij de speciale seal die in de deksel is aangebracht, wordt het bakje perfect afgesloten waardoor hij 100% luchtdicht en lekvrij is. De MasterSeal Fresh vershoudbakjes houden je eten langer vers en zijn BPA-vrij. 

  

Previous Article De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht januari
Next Article De winnaar van de Tefal Keuken Battle opdracht maart
Print
4351 Rate this article:
4.8

Populair