Caffé booon, eetwinkel en espressobar in één
/ Categorieën: Koffiebreak

Caffé booon, eetwinkel en espressobar in één

Dichtbij Rotterdam CS, in één van de meest pittoreske straatjes van de stad, huist de Italiaanse koffiebar Caffé Booon, een eetwinkel en espressobar in één.

Koffietje voor onderweg

In de charmante koffiebar Caffè Booon waan je je in Italiaanse sferen. Hier kun je terecht voor een lekker kopje koffie. Caffe Booon is al vanaf 7:00 uur open, en daarom de plek bij uitstek om ’s ochtends je koffietje voor onderweg te halen. Natuurlijk niet in een wegwerpbeker, maar gewoon in jouw Tefal Travel Mug. Geen haast? Dan kun je er natuurlijk ook gewoon even gaan zitten en in alle rust jouw espresso met croissantje eten voordat je gaat studeren, shoppen of werken.

 

Caffé Booon doet goed

De koekjes en cakes in deze Italiaanse koffiebar worden gebakken door mensen met een handicap en de opbrengst van de Limoncello gaat naar de Nina Foundation, gericht op het stimuleren van onderzoek en behandeling van het Angelman Syndroom (meervoudige handicap).

 

Behalve eten en drinken kun je bij Caffe Booon ook terecht voor een heuse Barista Workshop, speciaal voor alle espresso- en cappuccino liefhebbers.

 

Caffé Boon

Proveniersstraat 33, Rotterdam

www.caffebooon.nl

Vorige artikel Het favoriete koffiemoment van Chickslovefood
Volgende artikel Met deze boeken is foodpreppen een koud kunstje
Beoordeel dit artikel:
3.0