Keiharde avocado? Zó maak je hem rijp!
/ Categorieën: Keukenpraat

Keiharde avocado? Zó maak je hem rijp!

Avocado is zo’n superfood wat je altijd in huis wilt hebben. Als basis voor een fantastische guacamole, in salades of op brood. Maar wat als je avocado toch nét niet helemaal rijp blijkt te zijn?

Met deze simpele, goedkope truc zorg je dat je avocado's in een nacht transformeren van keihard tot boterzacht. 

Zo werkt het: Stop de onrijpe avocado samen met een appel of een banaan in een papieren zak, sluit de zak goed af en leg hem een nacht weg. Door het ethyleengas dat op deze manier vrijkomt, rijpt de avocado sneller. De volgende ochtend is je avocado gegarandeerd zacht genoeg voor gebruik.

Vorige artikel De absolute musthaves voor in je keuken!
Volgende artikel Slim koken doe je met je smartphone
Beoordeel dit artikel:
5.0

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x

Populair

Geen inhoud

Er is een fout opgetreden bij het laden van de inhoud.