GAZPACHO MET TOMAAT
/ Categorieën: Recepten

GAZPACHO MET TOMAAT

Ingrediënten

1,5 kilo verse tomaten

2 komkommers

2 rode zoete puntpaprika’s

2 witte uien

6 teentjes knoflook

2 limoenen

2 blikjes tomatenpuree

6 eetlepels extra vierge olijfolie

1 bakje verse bladpeterselie

Peper

Zout

 

Bereiding

  • Schil de komkommers en snijd ze in kleine stukjes. Doe driekwart in de blender, houd een hand even apart.
  • Snijd vervolgens de zoete puntpaprika’s in kleine stukjes.
  • Doe driekwart bij de komkommer, houd een hand apart.
  • Snijd de tomaten, uien en knoflooktenen in stukjes en voeg erbij.
  • Voeg de blikjes tomatenpuree, het sap van de limoenen, 12 eetlepels olijfolie, 800 ml water en flink wat zwarte peper en zout toe.
  • Mengen maar en proef! Te heftig van smaak? Dan kan er wat water bij. Of wil je wat meer smaak? Dan voeg je zout en/of peper toe.
  • Schenk in glaasjes en maak af met de achtergehouden komkommer, paprika en bladpeterselie

RECEPTUUR: CHICKS LOVE FOOD I.S.M. TEFAL

Vorige artikel COUSCOUSSALADE MET VENKEL
Volgende artikel VANILLEKWARK MET AARDBEIEN
Beoordeel dit artikel:
Geen beoordeling

x

Populair

Geen inhoud

Er is een fout opgetreden bij het laden van de inhoud.