COUSCOUSSALADE MET VENKEL
/ Categorieën: Recepten

COUSCOUSSALADE MET VENKEL

Ingrediënten

4 venkelknollen

120 g couscous

4 limoenen

3 appels

250 g feta

Peper

Zout

Extra vierge olijfolie

 

Bereiding

·         Wel de couscous in een bak met een laagje heet water en breng op smaak met een flinke snuf peper en zout.

·         Snijd de appel in kleine partjes.

·         Rasp vervolgens de schil van de limoenen en pers de limoenen uit. Vang het sap even op.

·         Meng de couscous met de appelpartjes, de limoenrasp én het sap, de gekruimelde feta, gegrilde venkel, peper, zout en voeg een scheut extra vierge olijfolie toe.

 

RECEPTUUR: CHICKS LOVE FOOD I.S.M. TEFAL

Vorige artikel EEN LESJE FOOD PREPPEN VAN CHICKSLOVEFOOD
Volgende artikel GAZPACHO MET TOMAAT
Beoordeel dit artikel:
Geen beoordeling

Naam:
Email:
Onderwerp:
Bericht:
x

Populair

Geen inhoud

Er is een fout opgetreden bij het laden van de inhoud.